Salgs- og leveringsbetingelser

1. Indledning

Me-mover.dk ejes og drives af:

Crosstepper Me-Mover ApS
CVR: 41369698
E-mail – support: info@me-mover.dk
Telefon : +45 50 22 22 40

Firmaets adresse er: Jægersborg Alle 1D – 2920 Charlottenlund

(Herefter benævnt ”Me-Mover”).

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for forbrugeraftaler om køb af produkter på Me-Mover.dk til levering / afhentning i Danmark. Betingelserne gælder ikke for Færøerne og Grønland, medmindre andet er aftalt skrifteligt.

Betingelserne for erhvervskøb / engroskøb fås ved henvendelse.

2. Korrekte oplysninger i forbindelse med ordren

Når du bestiller eller forudbestiller produkter hos Me-Mover skal du sørge for, at alle oplysninger er nøjagtige. Me-Mover har intet ansvar for unøjagtige oplysninger eller oplysninger, som senere bliver forældede.

3. Bestilling, kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse

Når du bestiller dine varer modtager du en kvittering på e-mail om at din ordre behandles – her fremgår det hvad du ønsker at bestille og til hvad pris.

BEMÆRK: Dette er ikke en ordrebekræftelse og hermed en bindende købsaftale. Ordrebekræftelsen kommer først det øjeblik Me-Mover har accepteret din bestilling af varer. Vi sender ordrebekræftelsen når vi er sikre på, at kunne levere de produkter du ønsker at købe.

4. Behandling af ordren.

Ordren vil blive behandlet indenfor 24 timer og forberedt til forsendelse, hvis du købte varer der er på lager og medmindre andet er specifikt angivet.

Produkterne vil blive afsendt i den rækkefølge, hvor din forudbestilling er modtaget af selskabet. Forsendelser foretages mandag – fredag, eksklusive helligdage, medmindre andet er angivet. 

5. Behandling af bestillinger af specialfremstillede / specialtilvirkede produkter

Efter skriftlig aftale kan det være muligt, at bestille Me-mover i hvilken som helst farve.

Da produktionen af Me-Mover dele foregår i Kina kan leveringstiden af specialttilvirkede produkter varierer. Forsendelsen kan blive forsinket af uforudsete hændelser i produktionen og / eller som følge af forsinkelser i forbindelse med shipping fra produktionsstedet til lageret. Selvom Me-Mover bestræber sig på at levere specialtilvirkede produkter hurtigst muligt er den afgivne tidsramme kun et skøn og kan derfor ændres.

Som følge af ændringer er Me-Mover Fitness ApS ikke ansvarlig for eventuelle tab, der måtte opstå som følge af forsinkelsen

6. Betaling

På Me-mover.dk kan du benytte følgende betalingsmetoder: Dankort, VISA-Dankort, MasterCard, VISA eller VISA Electron. Du kan også vælge at betale med en bankoverførelse (Dog kun efter skriftelig aftale med Me-Mover).

I tilfælde af lagerbestillinger er du forpligtet til at betale hele beløbet inklusive fragtomkostninger under checkout processen. Produktprisen i webshoppen indeholder ikke forsendelse. Forsendelsesomkostninger varierer afhængigt af leveringsadressen og tilføjes til hver ordre under checkout processen.

Vi hæver pengene fra kortet når varen sendes fra vores lager.

Obs: Er produktet en af vores holdtræninger, bootcamp eller træningstimer hæves pengene 4 dage inden holdstart.

For øvrige termer omkring holdtræning og træningstimer se venligst punkt 7 og punkt 7A.

7. Aflysning af foredrag og workshops

Vi forbeholder os ret til at aflyse holdtræning, træningstimer, personlig træning ved for få tilmeldinger eller i tilfælde af sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til en anden dato hvor der er ledige pladser. Alternativt refunderes det fulde beløb. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer.

7A. Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres. Det betyder, at tilmelding og køb af holdtræningstimer, events, bootcamp og træningstimer er bindende. Du kan derfor ikke forvente at det betalte beløb ved tilmelding eller køb kan refunderes, hvis du bliver syg eller på anden måde er forhindret i at deltage. Du kan dog overdrage din plads til en anden person ved at give Me-Mover besked senest 24 timer inden start.

Skulle du ved en fejl have gennemført en tilmelding kan du indenfor 24 timer  fortryde din tilmelding eller køb ved at rette henvendelse til info@me-mover.com

Ved køb via webshoppen kan du dog fortryde dit køb indenfor de første 14 dage fra købsdatoen.

8. Kryptering af betalingsoplysninger

På Me-Mover.dk håndteres din betaling af en certificeret og godkendt leverandør. På Me-Mover.dk har vi en indløsningsaftale med Bambora som er blandt nordens største indenfor deres område. Den krypterede betalingsgateway / betalingsvinduet varetages ligeledes af Bambora.

Me-mover eller andre får derved ikke adgang til dine kreditkortoplysninger.

9. Fragt

Du kan se prisen på fragt når du tjekker ud. Varer, hvor der ikke er angivet fragtomkostninger på, vil efterfølgende modtage en separat faktura for fragt. I det omfang produkterne kan sampakkes med med et produkt der er afregnet fragt på vil ekstra fragt ikke blive pålagt.

Vi prøver altid at sende din ordre hurtigst muligt, og du kan derfor regne med at modtage varen i løbet af 2-5 hverdage efter ordremodtagelse.

Ordrerne sendes med DPD, GLS, DHL eller Post Nord. Med track and trace nummeret, kan du følge med i hvor din vare befinder sig.

Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer. Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer. Det skal ligeledes bemærkes at priserne kan være genstand for ændringer og tekniske vanskeligheder.

10. Levering

Følgende typer levering finder anvendelse:

  • Afhentning på Me-Movers danske firmaadresse

Du kan vælge at afhente dine produkter på vores danske firmaadresse.

Du skal fremvise gyldigt billede identifikation, som pas eller kørekort – herefter skal du kvitterer for de udleverede varer. Hvis du selv er forhindret i at afhente dine produkter kan du skrive en fuldmagt, som medbringes ved afhentningen. Personen der afhenter produkterne skal ligeledes kunne fremvise gyldigt billede identifikation og kvittere for modtagelsen.

  • Overdragelse af produkter på din adresse

Her vil produkterne enten blive overdraget til dig ved kantsten eller ved din hoveddør. Det er fragtmanden der afgøre hvilken type levering der fortages. Denne type levering er mulig i hele landet (Færøerne og Grønland undtaget) – bortset fra ikke brofaste øer. Her aftales detaljerne omkring levering særskilt med Me-Movers kundeservice.

11. Kundens fortrydelse

Du har ret til at fortryde din bestilling uden begrundelse inden for 14 dage. Fristen udløber efter 14 dage fra den dag, hvor du eller en tredjemand (transportøren undtaget) angivet af dig har taget produkterne i fysiske besiddelse. Hvis du vil udtræde af købet skal du meddele Me-mover din beslutning i klare vendinger. Det kan ske telefonisk  eller i en skriftlig henvendelse på info@me-mover.com

For fortrydelse af køb af bootcamp, holdtræning og træningstimer – se venligst punkt 7 og punkt 7A.

Du vil herefter omgående modtage en kvittering for modtagelse af din henvendelse.

Hvis du fortryder dit køb refunderer Me-Mover alle betalinger, der modtages fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at Me-Mover blev informeret om din beslutning om at trække sig fra kontrakt. Selskabet foretager refusionen til det samme betalingsmiddel som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet.  I så fald vil selskabet ikke pålægge gebyrer for refusion på dig. Me-Mover refunderer ikke omkostningerne ved samling og tilpasning af produktet.

Hvis du fortryder dit køb har du selv ansvaret for at returnerer produktet. Du skal sørge for, at produktet er forsvarligt indpakket og du bærer de direkte omkostninger ved returnering af produktet.

Hvis varen er blevet brugt eller håndteret på en anden måde end der er hensigten ved varen, hæfter du for en eventuel forringelse af varens værdi.

11. Tilbagetrækning af selskabet fra et salg eller en forudbestilling

Der kan være visse ordrer, som selskabet ikke er i stand til at acceptere. Selskabet forbeholder sig ret til efter eget skøn at nægte eller annullere ordre inden for 15 dage efter ordren er afgivet. Nogle situationer, der kan medføre, at køberens ordre bliver annulleret, inkluderer, men er ikke begrænset til: manglende tilgængelighed af produktet, bestilling af store mængder af det pågældende produkt eller unøjagtigheder / fejl i prisoplysninger.

Hvis køberens ordre annulleres, efter at betalingen er blevet behandlet, returneres det betalte beløb til køberen.

Hvis virksomheden ikke kan færdiggøre produktionen af ​​de forudbestilte eller specialtilvirkede produkter inden for 6 måneder, fra og med den afgivne datoen for den forventede leveringsdato, kan køberen have ret til at modtage et kompenserende og rimeligt tilbud (f.eks. gratis tilbehør) eller, hvis der ikke opnås enighed, en fuld refusion. Selskabet forbeholder sig altid ret til, at udstede en fuld refusion i stedet for at tilbyde et kompenserende tilbud.

12. Virkninger af tilbagetrækning og refusion vedrørende Ikke-overensstemmende vare

Reglerne om manglende overensstemmelse med varer i loven om forbrugerkøb (Købeloven) gælder, hvilket betyder at du har visse lovbestemte garantier for varernes overensstemmelse med den bestilte. Hvis du mener varerne ikke er i overensstemmelse med det bestilte, bedes du kontakte vores kundeservice via email: info@me-mover.com. Hvis du konstaterer at varen ikke er i overensstemmelse med det bestilte på leveringstidspunktet, bør du nægte at modtage varerne. Selskabet forbeholder sig ret til at afvise krav om manglende overensstemmelse af produkter, som ikke er blevet håndteret korrekt og i overensstemmelse med instruktionerne i BRUGERVEJLEDNINGEN.

13. Reklamationsret

Du har, som udgangspunkt 24 måneders reklamationsret, regnet fra varens modtagelse. Bemærk at hærværk, misbrug som følge af fejlagtig brug eller egne reparationer og ændringer ikke er omfattet af reklamationsretten.

Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles Me-mover i rimelig tid og du skal oplyse om produktets fejl/mangler. En rettidig, berettiget reklamation kan medfører at du enten kan få varen repareret, få et prisnedslag eller få pengene tilbage

Ønsker du, at reklamere skal du kontakte os på info@me-mover.com – herefter vil du blive kontakter vedrørende returnering.

Det er vigtigt at produktet er forsvarligt emballeret når det returneres, da skader som følge af mangelfuld emballering kan betyde, at dine rettigheder bortfalder.

Husk også at du skal kunne fremvise kvittering for købet vedrørende den konkrete vare.

14. Ansvarsbegrænsning

I det omfang det ikke strider imod ufravigelige lovgivningsmæssige krav, skal selskabet under ingen omstændigheder være ansvarlig for personskade eller nogen form for indirekte, specielle eller følgeskader, der måtte opstå som følge af eller relateret til brugen eller manglende evne til at bruge produkterne på denne side. Dette gælder selvom selskabet er blevet underrettet om muligheden for sådanne skader. Selskabets beløbsmæssige ansvar kan aldrig overskride købssummen på produktet og me-mover holdes ej heller ansvarlig for indirekte tab.

15. Force majeure

Ingen af ​​parterne er ansvarlige over for den anden for enhver manglende opfyldelse af deres forpligtelser på grund af en begivenhed uden for denne parts kontrol, herunder, men ikke begrænset til, nogen handling af terrorisme, krig, politisk oprør, oprør, oprør, borgerlig uro, handling af civil eller militær myndighed, oprør, jordskælv, oversvømmelse eller enhver anden naturlig eller menneskeskabt eventualitet uden for den parts kontrol, hvilket medfører opsigelse af en aftale eller kontrakt indgået, eller som med rimelighed kunne forventes. Enhver part, der er berørt af en sådan begivenhed, skal underrette den anden part og træffe alle rimelige bestræbelser for at overholde disse vilkår og betingelser.

16. Valg af lov og jurisdiktion

Me-Mover Fitness ApS, herunder Me-Mover.dk, er underlagt dansk ret. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med køb af varer skal anlægges ved ordinære dansk domstole.