Cookies & privatlivspolitik

Følgende beskriver Me-Movers behandling af cookies og persondata

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Me-Mover Fitness ApS
CVR: 38004158
E-mail – support: Support@me-mover.dk
Telefon : +45 50 22 22 40

1) Generel information om cookies

Når du bruge Me-mover.dk samles der oplysninger om dit besøg på siden. Dette sker med cookies eller ved de oplysninger du selv måtte afgive – eksempelvis når du køber noget på siden. I denne cookiepolitik kan du læse om hvilke informationer vi samler, hvad de bruges til, hvem der bruger disse informationer samt hvordan du kan kontakte hvis du vil vide mere om brugen af cookies på Me-mover.dk

2) Hvad er cookies?


Cookies er filer som opbevares i browseren når du bruge internettet (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari & Opera). Cookies bruges på de fleste hjemmesider. Eksempelvis får bruger websites cookies til at huske forskellige brugers præferencer på siden.

Data fra cookies er anonymiserede og normalt kan en cookie ikke identificere en bestemt person. Cookies kan heller ikke sprede skadelige programmer som virus og lignede.

Det lovmæssige grundlag omkring brugen af cookies på danske hjemmesider findes på Erhvervsstyrelsens webside.

3) Hvad benytter Me-Mover.dk cookies til?

På Me-mover.dk bruges Cookies til, at få vores webside til at fungere og til at give dig den ydelse du efterspørger. Visse cookies er strengt nødvendige for at få Me-mover.dk til at virke. Andre cookies benyttes til at analysere trafikken på me-mover.dk eller til markedsføring.

Nogle cookies opbevares kun få sekunder i din browser. Andre cookies bliver lagret i dage eller måneder. Når du besøger Me-mover.dk igen forlænges perioden. Når lageringsperioden udløber slettes cookies automatisk, men du kan også fjerne cookies – se her nedenfor

4) Slet Cookies eller slå cookies fra

Afhængig af hvilken browser du benytter kan du slette eller slå cookies fra på forskellig vis.

Benytter du en PC kan du fjerne cookies med genvejstasterne: CTRL+SHIFT+DELETE.

Benytter du MAC eller fungere ”CTRL+SHIFT+DELETE” funktionen ikke på din PC, kan du benytte de følgende links. Bemærk at denne liste er ikke fuldstændig.

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

Flash cookies

Du kan finde mere information om cookies – brug browserens søgefunktion og søg på ”cookies”.

Hvis din browser er opsat til at blokere cookies skal du være opmærksom på, at der er funktioner og services du ikke kan benytte på me-mover.dk. Eksmpelvis kan du ikke benytte funktionerne i webshoppen.

5) Cookies brugt på Me-Mover.dk?

Her er eksempler på cookies vi benytter på me-mover.dk

5.1) Strengt nødvendige cookies

  • ”Husker” produkter i kurven
  • ”Husker” ordreflow
  • Identificere din computer så samme oplysninger ikke skal afgives flere gange i løbet af et besøg på siden.

Me-Mover.dk indsamler ingen oplysninger der kan henføres til bestemte personer ved denne type cookies.

Ihht. GDPR bekendtgørelsen er det tilladt, at indstille websider til at benytte denne type cookies uden brugerens samtykke. Dette gælder så længe cookien er strengt nødvendig for den service du, som bruger af me-mover.dk specifikt efterspørger.

5.2) Præference cookies

Eksempelvis cookies der er medvirkende til:

  • Kryptering og sikkerhed, når du er logget ind på siden
  • At sikre hjemmesidens indhold vises korrekt

Ved denne type cookies kan brugeren, i enkelte tilfælde, identificeres.

5.3) Driftsmæssige cookies

Eksempler på driftsmæssiger cookies på Me-Mover.dk

  • Cookies der er med til at gøre websiden hurtigere
  • Forbedre brugeroplevelsen på siden

Ved denne type cookies kan brugeren, i enkelte tilfælde, identificeres.

5.4) Statistiske cookies

På Me-mover.dk bruger vi Google Analytics. Her undersøger vi hvor mange der besøger siden og brugernes oplevelser på me-mover.dk

Eksempelvis bruger vi IP adresser til at optimere indhold og funktioner på siden

Informationen kan, i mindre omfang, henføres til den enkelte besøgende.

Oplysningerne som Google Analytics indsamler (trafikdata, IP-adresse mv.), sendes til Googles servere i USA, hvor disse informationer lagres. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics på dette link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

retargeting display ect

5.5) Marketing cookies

På Me-mover.dk benytter vi også cookies til at målrette markedsføring og kommunikation. 

Eksempelvis benytter vi følgende værktøjer:

  • Remarketing med Google AdSense
  • Google Display Network Impression Reporting
  • Rapportering på demografi og interesser
  • DoubleClick Platform integration
  • Facebook pixel
  • Instagram Pixes
  • Remarketing på youtube

For at målrette relevant kommunikation til hjemmesidens besøgende tillader vi at tredjeparter, så som Google at benytte førsteparts cookies og tredjepartscookies som DoubleClick cookie samme indsamler data på siden. Disse cookies hjælper os med at målrette og måle effekten af vores kommunikation.

6) Videoer fra youtube

Enkelte steder på siden findes der videoer. Disse videoklip sendes fra www.youtube.com som er ejet af Google / Alphabet. Når du kilkker på linket lagres der information på youtubes servere. Me-Mover behandler eller modtager ingen personligt henførbar information i forbindelse med brugen af youtube på hjemmesiden.

7) Har du spørgsmål om Cookies?
Har du spørgsmål eller lignende til vores brug af cookies kan du kontakte os på telefon +45 50 22 22 40 eller på support@me-mover.dk

Klag over brugen af cookies på me-mover.dk

Hvis du mener at me-mover.dk ikke overholder den gældende danske lovgivning på området kan du klage.

Klagen skal indeholde:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mail-adresse
  • Dit telefonnummer
  • En detaljeret beskrivelse omkring hvilke regler du mener der er overtrådt og hvor på me-mover.dk dette sker

Du vil modtage svar indenfor rimelig tid.

8) Privatlivspolitik og behandling af persondata på Me-Mover.dk

Me-Mover Fitness Aps behandler personoplysninger af forskellige årsager.for at være i stand til at sælge vare. Herudover har vi en række services hvor registrering er en forudsætning for at kunne benytte disse funktioner. Denne persondatapolitik forklarer, hvordan vi behandler dine oplysninger.

Me-Mover er dataansvarlig og spørgsmål omkring denne privatlivspolitik og behandlingen af persondata kan rettes til:

Me-Mover Fitness ApS
CVR: 38004158
E-mail – support: Support@me-mover.dk
Telefon : +45 50 22 22 40

Data Protection Officer : Jonas Eliasson

9) Hvad indsamles og hvad er formålet

Indsamling og behandling af personoplysninger er en forudsætning for at Me-Mover kan sælge varer og leverer services. Eksempelvis for at kunne etablere et kundeforhold, kontakte kunder, fremsende fakturaer, yde support, yde service i forbindelse med reklamationssager. Herudover er behandlingen af personlige data også en forudsætning for, at Me-Mover kan planlægge og styrer at opgaver i virksomheden løses og at Me-Mover kan betale løn.

Vi indsamler ikke flere personoplysninger end dem, der er nødvendige for at kunne opfylde vores forpligtelser. Eksempler på personlige henførbare oplysninger som behandles i Me-Mover er:

  • Navn,
  • Adresse,
  • Telefon nr.
  • Mailadresse
  • CVR-nummer,
  • IP-adresse
  • Fakturanumre og
  • Betalingsoplysninger
  • Kreditnotanumre.

Hvornår behandler Me-Mover personlige oplysninger og hvor længe opbevares data?

10) Ansættelser og jobansøgninger

I forbindelse med behandlingen af jobansøgninger behandler Me-Mover personoplysninger om ansøgere. Eksempler på oplysninger er:

  • Navn
  • Adresse,
  • Telefon nr.
  • Mailadresse
  • Cpr nummer

Ved modtagelse af en ansøgning gemmes denne – vi gemmer kun oplysningerne så længe det tager at behandle ansøgningen.

Hvis ansøgningen ikke i ender med en ansættelse i Me-Mover, slettes ansøgningen og oplysningerne. Dette sker senest 4 måneder fra den dato ansøgningen blev modtaget. Giver ansøgeren samtykke til en længere opbevaringsperiode, opbevares oplysningerne så længe som deet aftales eller til ansøgerne udtrykker at ville tilbagetrække sit samtykke.

11) Medarbejdere

For at kunne planlægge udførelsen af forskellige opgaver og til brug for lønudbetaling samt til evaluering opbevares forskellige oplysninger på medarbejdere.

Det er ikke nødvendigvis alle oplysningstyper vi opbevarer på alle medarbejdere.

Eksempler på oplysninger er:

  • Navn
  • Adresse,
  • Telefon nr.
  • Mailadresse
  • Cpr nummer
  • Bankoplysninger pension, skattefohold
  • Medarbejdernes besvarelser på evalueringer
  • Ledelsens evaluering af individuelle medarbejdere
  • Fortrolige oplysninger som medarbejderne selv afgiver – eksempelvis lægeerklæringer
  • Straffeattester

Me-mover opbevarer medarbejderes oplysninger så længe det er strengt nødvendigt. Personaleoplysninger slettes senest 6 måneder efter en ansættelses ophør. Andre oplysninger kan opbevares længere som følge af lovkrav. Eksempelvis kræver regnskabsloven at bestemte typer bilag opbevares i 5 år.

12) Ambassadører

Me-Mover har et ambassadørprogram der kombinere forskellige loyalitetsprogrammer. Vi behandler eksempelvis personoplysninger for at kunne segmentere kommunikationsindsatser overfor disse medlemmer.

Når en person tilmelder sig ambassadørprogrammet, registrerer Me-Mover følgende typer oplysninger:

  • Navn
  • Adresse,
  • Telefon nr.
  • Mailadresse
  • Fødselsdato
  • Køn

Me-Mover opbevarer oplysninger om ambassadører til dennes udmeldelse af programmet. Nogle oplysninger gemmer længere af hensyn til eventuelle lovkrav.

13) Kunder

I Me-Movers webshop behandles personoplysninger om kunder i forbindelse med køb af vare (foruden eventuelle oplysninger i forbindelse med ambassadørprogrammet- se her ovenfor).

Når en kunde handle i webshoppen registreres og behandles følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefon Nr.
  • Mailadresse
  • Eventuelt firmanavn
  • Eventuelt Cvr nummer

Når du køber en vare skal der betales for denne. Derfor afgiver du en række oplysninger. Herudover skal varen leveres. Her afgiver du ligeledes en række oplysninger. Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev eller være en del af debatten på vores blog kan det kræve at du afgiver personligt henførbare data – eksempelvis en e-mail adresse.

Me-Mover har under, regnskabsloven, en forpligtelse til at opbevare fakturaer i 5 år.

Behandling af kunders personoplysninger sker primært i købssituationer. Vi registrere også visse kundeinformationer i forbindelse med levering, retur, vedligehold af produkter mv.

Retsgrundlaget findes i (GDPR) EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, afsnit b

14) Brud på persondataloven

Såfremt du som medlem, kunde eller samarbejdspartner mener, at Me-Mover har begået brud på persondatalovgivningen, bedes du venligt kontakte os på:

E-mail: data@me-mover.dk

Henvendelsen skal indeholde:

Dit navn, adresse, e-mail-adresse & telefonnummer samt en detaljeret beskrivelse omkring hvilke regler du mener der er overtrådt og hvor dette er sket.

15) Dine oplysninger og rettigheder

Når personligt henførbare oplysninger opbevares af virksomheder har du flere rettigheder. I henhold til persondataloven har du ret til :

  • At bede om indblik i hvilke personoplysninger Me-Mover opbevarer
  • At bede om at Me-Mover sletter personoplysninger
  • At koorigere eller gøre indsigelse mod Me-Movers behandling af dine personoplysninger
  • At tage dine personoplysninger med dig på et letlæseligt format

Såfremt du som medlem, kunde eller samarbejdspartner mener, at Me-Mover har begået brud på persondatalovgivningen, bedes du venligt kontakte os på: info@me-mover.dk

I denne forbindelse skal det bemærkes, at Me-mover ikke i alle tilfælde har lov til at efterkomme anmodninger om at slette data. Dette sker i tilfælde hvor anden lovgivning forpligter Me-mover til, at opbevare data. Eksempelvis årsregnskabsloven eller lovgivning der omhandler ansatte og tidligere ansatte.

Hvis du beder om at få slettet dine oplysninger vil der være services som Me-Mover tilbyder der ikke kan benyttes. BEMÆRK: Når du beder om, at blive slettet går der typisk 3 måneder før alle data er slettet fra sikkerhedskopier på vores netværk og samarbejdspartneres netværk.

16) Behandling af personoplysninger og sikkerhed

Vi opbevarer altid data således, at kun relevante medarbejdere har adgang til disse data. Data opbevares på krypteret og sikre servers indenfor Europa. Me-Mover.dk benytter endvidere ssl kryptering så den data du sender over hjemmesiden og din computer ikke kan tilgås af andre undervejs.

Internt i Me-Mover foregår behandlingen af følsomme oplysninger efter nøje fastsatte retningslinjer.

17) Data overladt til underleverandører / databehandlere

Nogle oplysninger behandles af Me-Movers eksterne samarbejdspartnere. I det omfang andre er databehandlere for Me-Mover indgår Me-Mover altid databehandleraftaler med disse selskaber. Dette sikre at følsomme data opbevares, behandles og slettes efter gældende lovgivning. Eksempelvis har Me-Mover en databehandleraftale med selskabet der levere serverplads til Me-Mover.dk og med leverandøren af betalingsvinduet hvor du indtaster dine kreditkortoplysninger når du handler på https://Me-mover.dk

18) Behandling af data udenfor EU

Me-mover videregiver ikke oplysninger til tredjeparter uden for EU og benytter ikke databehandlere der er etablere udenfor EU.

19) Videregivelse af data

Me-mover.dk videregiver ikke oplysninger til tredjepart

Opdateret: D. 2. August 2018