HISTORIEN OM
ME-MOVER

Fra transport til rehab og fitness – historien om Me-Mover

Ideen til Me-Mover er faktisk svensk og det hele startede en eftermiddag i Stockholm.

Grundlæggeren og chefdesigneren i ​​Me-Mover, arkitekten Jonas Eliasson, var blevet rigtig træt af sin lange, inaktive og kedelige pendling. Kombineret med en løbeskade og en irritation over ikke at kunne motionere begyndte Jonas, at overveje hvordan han kunne udnytte transporttiden til at motionerer. Det skulle være sjovt, effektivt og let at bevæge sig. 

Jonas boede uden for Stokholm og for at komme på arbejde brugte han metroen. Men Jonas boede et godt stykke fra den nærmeste metro og derfor brugte han lang tid på bare at nå frem til stationen. Jonas var en ivrig in-line skater, men en tidligere skade, brostensbelagte stenveje og den hyppige svenske sommerregn gjorde turen enten helt umulig eller bare usikker. Cykler var ikke et godt alternativ, da dette ikke var specielt effektivt som genoptræning eller til motion og i øvrigt ikke var tilladt på metroen.

Dette blev udgangspunktet til ideen om Me-Mover: Et transportmiddel som kombineret effektiv og skånsom træning. I mange år rumsterede ideen og i slutningen af 2008 besluttede Jonas, at tegne Me-Mover version 1.0.

I 2010 blev virksomheden officielt grundlagt og flyttede ind i lokalerne i Rødovre hvor firmaet fortsat ligger. Her deler Me-Mover fitness lokaler, med flere virksomheder med forbindelse til Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

Hvad er en Me-Mover?

Me-Mover Fit er en step cykel som gør træning og fitness til en sjov og spændende træningsoplevelse. Selve teknikken tager kun få minutter at lære, og den ergonomiske træningsbevægelse aktiverer 6 store muskelgrupper.

Me-Mover er oprindeligt tænkt som middel til kombinere transport og effektiv træning. Men allerede fra starten fik Me-Mover meget positive anmeldelser af brugere der havde brugt Me-Mover til genoptræning af sportsskader.

Effektiv og mere skånsom end at gå.

Mennesker med kroniske lidelser, skader og handikap fortalte at de, efter at have stiftet bekendtskab med Me-Mover, nu kunne begynde at motionere igen.

Der kom også feedback fra personer der dyrkede idræt på professionelt niveau. De beskrev, at de havde kunne øge deres træningsmængde med op til 15% per uge. Indenfor eliteidræt er få procenter eller promiller normalt det man opererer med.

Derfor igangsatte Me-Mover et forsøg som blev fortaget af et internationalt anderkendt test-laboratorium. Resultatet viste, at Me-Movers stødbelastning, selv ved højeste træningsintensitet, er mindre end at gå og derved er mere skånsom på ryg og led. 

Kontaktoplysninger

For mere information om Me-Mover info@me-mover.dk eller presse@me-mover.dk

Du er også velkommen til at ringe på: 50 22 22 40